Svet-Stranek.cz
Osobní stránka na adrese: virykestazeni.diskutuje.cz

Anti-:Osobní stránka na adrese: virykestazeni.diskutuje.cz

Anti-

AntiSpyware je program k zjištění a odstranění spyware. Co je to spyware? Název je složen ze dvou anglických slov Spy a Software, které můžeme přeložit jako Špion a Program. Spywarem tedy označujeme špionážní program.
Jedná se o software, který od vás shromažďuje osobní informace, aniž by vám nejprve sdělil, co dělá, a neumožní vám se rozhodnout, zda-li si to přejete či nikoliv.
Hlavním důvodem, proč máte být spywarem znepokojeni, je vaše soukromí. Tyto programy zaznamenávají každý krok, který na Internetu provedete. Mohou to být seznamy webových stránek, které navštěvujete, nebo citlivější informace, jako jsou uživatelská jména a hesla.



AntiSpamje inteligentní systém, který se snaží identifikovat spam, případně ho mazat. Spam je nevyžádaná pošta, která je hromadně rozesílána uživateli nebo roboty z většinou neexistujících adres. Jedná se o různé komerční nabídky výjímkou nejsou ani viry a podvodné nástroje na získaní osobních údajů nebo čísel kreditních karet.

Faktorem, který zvýší množství spamu proudícího do e-mailové schránky, může být zveřejnění vaší e-mailové schránky na internetu nebo zadávání adresy do formulářů méně důvěryhodných společností. Například stačí, když na internetu napíšete svoji e-mailovou adresu v nějaké diskuzi